ole hyvä ja odota hetki, sivu latautuu

Rakennuspalvelu Kokko

Rakennuspalvelu Kokko Oy on pienrakentamisen luotettava ammattilainen. Tarjoamme käyttöönne vankan kokemuksemme omakotitalojen ja muiden uudiskohteiden rakentamisesta nykyaikaisin rakentamismenetelmin.

Toimintamme avainsana on läpinäkyvyys. Meidän kanssamme vältät riskit ja tiedät tarkasti mitä ostat. Kaikki tärkeimmät kokonaisuudet kerromme euromääräisinä. Esimerkiksi kaluste-, sähkö-, LVI- ja neliöhinnoittelut ovat myös hyvityshintoja. Saat rakennusliikkeen ostoehdot suoraan hyödyksesi.

Tutustu esitteeseemme:

Rakennuspalvelu Kokko, esite

Työntekijäkokemuksia:

Emme rahasta muutostöillä, vaan laskemme muutoshinnat yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme lisätyöt tuntiveloituksella. Kun tilaat meiltä, tiedät tarkalleen mitä saat etkä maksa tyhjästä. Mottonamme on, että tarkka toimitussisältö on onnistuneen rakennusprojektin perusta.

Palvelemme asiakkaitamme Oulussa ja sen lähialueilla. Jos talon, ulkorakennuksen tai vaikka autotallin rakentaminen on perheellenne ajankohtaista, ota reilusti yhteyttä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden ammattitaidolla ja toimitussisällöltään taatusti kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!