Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

43M2 MINITALOT KEMPELEEN TÄHKÄLÄ

178 450 €

Upeita, arkkitehtuurillisia minitaloja nyt myös Kempeleen Tähkälään!

Arvostatko helppoa ja kaunista arkea peltomaisemissa, mutta keskustan palveluiden läheisyydessä? Arvostatko asua ilman välitöntä seinänaapuria, mutta taloyhtiön tuomista eduista nauttien? Jos arvostat pientä kulutusta ja kohtuullista tilankäyttöä sekä modernia arkkitehtuuria, tässä on uusi kotisi.
Nämä trendikkäät minikodit hurmaavat kompaktilla koolla sekä varsin loistavalla pohjaratkaisulla, jossa ei ole yhtään hukkaneliötä.

Arkkitehti Juha Paanasen suunnittelema 10:n minierillistalon yhtiö nousee huikealle paikalle Kempeleen Tähkäpellolle.
Yhtiön kaikki talot ovat kooltaan 43m2, mutta jokaiseen taloon voi ostaa lisäoptiona upean, tyylikkään parvitilan.
Parvi tuo lisätilaa ja luksusta asumiseen ja huonekorkeus siellä on korkeimmillaan kaksi metriä.

Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä, materiaalit laadukkaita ja tilaratkaisut täyteläisen käytännöllisiä. Korkean sisäkaton ansiosta olohuone - keittiötila on avara ja valoisa. Makuuhuone on kompakti 9,5m2 kokoinen, jossa on kiintokaapistorivi. Avaruutta sinne tuo vino sisäkatto. Eteisessä on mukavasti tilaa vaatteiden ripustamiseen. Wc - kylpyhuone on tehokas, jossa on pesutilojen lisäksi paikka pyykinpesukoneelle.

Asunnoissa on sähkölämmitys, ilmalämpöpumppuvaraus sekä koneellinen ilmanvaihto. Huikeana mahdollisuutena näihin on saatavilla myös AURINKOPANEELIT!
Talot on sijoitettu edulliselle vuokratontille. Kalusteet ovat laadukkaat ja tyylikkäät sekä lattiana laminaatti. Pinnoilla käytetään paljon paneelia, joka tuo nykyaikaista tyylikkyyttä. Jokaiseen asuntoon on mahdollista laittaa lisävarusteena myös tulisija.

Taloyhtiössä on yksitoista autopaikkaa, joista seitsemän on katospaikkaa ja neljä avopaikkaa. Nämä myydään erillisinä osakkeina. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös varastokatos. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos.

Pihat rajataan pensasaidoilla ja jokaisella asunnolla on oma oleskelupiha.

Tähkälä on tulevina vuosina rakentuva pientalovoittoinen asuinalue, jossa puujulkisivuiset, harjakattoiset talot tulevat rajaamaan viihtyisää katumiljöötä. Pihoilta avautuvat peltonäkymät. Alueen lähiluonto reitteineen, rakentuva Tähkäpuiston leikkipaikka ja lähellä sijaitseva Kempelehalli sekä Sarkkirannan urheilualue houkuttelevat isommat ja pienemmät liikkumaan. Alle kilometrin päässä ovat Pirilä-lavan ja kotiseutumuseon virkeä kulttuuritarjonta. Erinomaiset kulkuyhteydet päivittäispalveluihin pyörällä ja jalan sekä bussipysäkkien läheisyys tuovat vaihtoehtoja liikkumiseen. Kirkonkylän koulun uusien tilojen rakennustyöt on aloitettu alueen etelälaidalle kattaen opinpolun päiväkodista lukioon.
Kempeleen keskustan päivittäistavarakaupoille ym. palveluihin on noin 1 km ja rautatieasemalle noin 1,5 km. Oulun keskusta sijaitsee noin 11 km:n päässä, jonka taittaa puolessa tunnissa joukkoliikenteellä ja 15 minuutissa autolla.

Tässä kohteessa on turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-rahoitus!

Kohteen valmistumisaika riippuu varausasteesta.

Myyntihinta 71 380e + yhtiölainaosuus 107 070e.
Velaton hinta 178 450e.

Kysy lisää ja pyydä esite.
Pekka Kokko 044 5621 337 pekka@rakennuspalvelukokko.fi
Antti Kokko: 044 068 5667 antti@rakennuspalvelukokko.fi

Katso lisää >