Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

46m2 TOIMISTO - HALLITILA, VAPAANA 1.12.2022

540€/kk

Joulukuun alkuun mennessä vapautuu tämä huikea vihreän oven tila Takalaanilasta. Tila on kooltaan 46m2, josta hallin osuus on 32m2, toimiston ja wc-tilojen osuus 14m2 ja näiden lisäksi lisätilaa antaa parvi. Tilassa on nosto-ovi ja erillinen käyntiovi.

Kokonaisuus on vimpan päälle:

*Doorway nosto-ovet automatiikalla
*Piha-alue rajattu aidalla
*Asfaltoitu pihapiiri ja merkatut autopaikat
*Pihassa nykyaikainen jätepiste
*Moderni ja tyylikäs peltiverhous

Uudella vuokralaisella on mahdollista ostaa tilan nykyiset kalusteet siivouspalvelu Loisteelta: puhelinkoppi, pyykkikaapit ja keittiö hintaan 1500e/tarjous.

Sijaintina Hiltusenkaarre on todella keskeinen. Alueella sijaitsee merkittäviä teollisuuden, alihankintatoimintojen ja pienteollisuuden keskittymiä.Hiltusenkaarteelta on erinomaiset ja nopeat kulkuyhteydet moneen suuntaan. Sieltä pääsee kätevästi niin Kuusamontielle, nelostielle kuin keskustaankin.Raitotie kulkee vieressä, joka yhdistyy toisesta päästä Poikkimaantiehen ja toisesta päästä aina Pateniemeen saakka muodostaen siis koko kaupungin kiertävän kehätien.

Vuokra: 540€/kk + alv. Hoitovastike-ennakko 2€/m2.

Kysy lisää ja pyydä esittely paikanpäälle!

Juho Kokko, 050 5367 324 / juho@rakennuspalvelukokko.fi

Katso lisää >