Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ZOKKO BUSINESS PARK - Toimitilat

NYT VARATTAVISSA upeita tiloja arkkitehti Juha Paanasen suunnittelemassa kiinteistössä Kempeleen Zatelliitissa, Zokko Business Parkissa, Kiertoradalla. Tästä kiinteistöstä löytyy toimistotiloja monenlaiseen ja monenkokoiseen yritystoimintaan ja työyhteisöön.

Kiinteistössä on kolme kerrosta, joista 1. ja 2. kerrokset ovat varattuja. 3. kerros on vapaana ja näitä tiloja voidaan räätälöidä käyttäjän tarpeiden mukaiseksi.

Rakennettava kiinteistö tulee olemaan huippuvarusteltu maalämpöineen, led-valaistuksineen, sähköpyöräparkkeineen, jäähdytyksineen yms.. Betonielementtirakenne takaa häiriöttömän työskentelyn liikenteestä huolimatta. Sijainti on loistava valtaväylän varrella, josta kulkee noin 25 000 autoa vuorokaudessa.

Kiinteistön suunniteltu valmistumisajankohta on vuoden 2023 aikana. Mitä nopeammin varaat tilat, sitä enemmän ehdit antaa räätälöityjä toiveita.

Vuokraus yrityksille: 15€/m2.

Kiinnostuitko? Ota yhteys

Pekka Kokko: 044 5621 337, pekka@rakennuspalvelukokko.fi
Juho Kokko: 050 536 7324, juho@rakennuspalvelukokko.fi
Aarno Annola: 040 176 9909, aarno.annola@asumaan.com
Tai tule käymään toimistollamme Sammaltiellä, "kotka katolla" - talossa. Sammaltien kiinteistöstä saat esimakua Zokko Parkin tiloista.

Katso lisää >