Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISTALO

279 000 euroa - 298 000 euroa

Erillistaloja Sodankylään Jeesiöjoen rantaan

ENNAKKOMARKKINOINNISSA oululaisen Arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema 10 erillispientalon taloyhtiö huippupaikalle Jeesiöjoen rannalle. Keskustan kattavat palvelut sijaitsevat joen toisella puolella, mutta kuitenkin vain alle kahden kilometrin päässä.

Yhtiössä on kahden kokoisia yksitasoisia asuntoja: seitsemän 87m2 ja kolme 105,5m2. Useita asuntoja on jo varattu, joten ole nopea ja tee varaus!

Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä, materiaalit ovat laadukkaita ja tilaratkaisut käytännöllisiä, tilavia ja valoisia. Olohuone - keittiötila on avara ja valoisa. Makuuhuoneet ovat kompakteja, joissa osassa on Puustellin kiintokaapistot. Sisääntuloeteisessä on reilusti kiintokaapistoa. Pesuhuone on hyvänkokoinen ja se sisältää suihkun lisäksi wc-pöntön ja altaan. Arjen mukavuutta lisää erillinen kodinhoitohuone.

HUOM! Kaikissa asunnoissa on mahdollisuus vielä suurempaan ja avarampaan olohuoneeseen yhdistämällä yksi makuuhuone osaksi olohuonetta.

Asunnot lämpiävät kaukolämmöllä ja ne on sijoitettu Sodankylän kaupungin edulliselle vuokratontille. Varusteena asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana laminaatti. Jokaiseen asuntoon on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija.

87m2 kokoisten asuntojen yhteydessä on autokatospaikka sekä tilaa yhdelle autolle. 105,5m2 kokoisten asuntojen yhteydessä on kahden auton katospaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin varasto kooltaan 10m2 tai 12m2. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Pihat rajataan aidoilla ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

A1, B2 ja C3 105m2 velaton hinta 298 000 euroa.
D4, D5, E6 ja E7 87m2 velaton hinta 289 000 euroa.
F8, G9 ja H10 87m2 velaton hinta 279 000 euroa.

Katso lisää >

Kysy lisätietoa ja tilaa esite!

Rakennuspalvelu Kokko Oy

Leo Paaso, 040 8356 428 leo@rakennuspalvelukokko.fi
Pekka Kokko, 044 5621 337 pekka@rakennuspalvelukokko.fi

Jos et tavoita myyjää, laita tekstiviestillä soittopyyntö.