Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISPIENTALOT HAUKIPUTAAN KESKUSTA, 123m2

ENNAKKOMARKKINOINNISSA laadukasta ja modernia tuotantoa Haukiputaan keskustan ytimeen!

Kokenut ja arvostettu Arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema 7 erillispientalon taloyhtiö nousee huippupaikalle Haukiputaalle aivan keskustan palveluiden läheisyyteen. Keskustan kauppoihin matkaa vain 200 metriä.
Asunnot ovat kaksitasoisia, kooltaan 123 m2.

Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä, materiaalit ovat laadukkaita ja tilaratkaisut käytännöllisiä, tilavia ja valoisia. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ja avaran tilan, jossa on tilaa isommallekin porukalle. Kauniit avoportaat keittiön ja olohuoneen välillä tuovat tyylikkyyttä. Olohuone on korkeaa tilaa ja se tuo valoa myös yläkertaan. Pesuhuone on hyvänkokoinen, kooltaan 6,0m2. Arjen mukavuutta lisää erillinen 6,5m2 kodinhoitohuone. Alakerrassa on yksi 12,0m2:n makuuhuone.
Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, wc ja aula.

Varusteena asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana laminaatti. Jokaiseen asuntoon on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija. Asunnot lämpiävät kaukolämmöllä ja ne on sijoitettu edulliselle vuokratontille.

Taloissa A-F on kahden auton katos, G:ssä katos yhdelle autolle. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin, patterilla varustettu varasto. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Pihat rajataan aidoilla ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia. Terasseissa lasitusmahdollisuus.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Velaton hinta alkaen 296 000€ -> myyntihinta 118 400€, velkaosuus 177 600€

Kysy lisää ja tilaa esite:

Antti Kokko, 044 068 5667
antti@rakennuspalvelukokko.fi

Katso lisää >