Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

KERROSTALO

123 000 euroa - 299 000 euroa

Asunto Oy Kempeleen Linnanportti tuo lisää toimivia ja viihtyisiä kerrostalokoteja Linnakankaan ytimeen. Tontille rakennetaan yksi 4-kerroksinen hissillä varustettu yksiportainen asuinkerrostalo, yhteensä 20 huoneistoa.
Yhtiössä on 9 autokatospaikkaa sekä 16 avopaikkaa. Autopaikat ovat sähköpistokkeellisia ja niiden osakkeet myydään erikseen. Kohteen on suunnitellut kokenut ja arvostettu Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy.

Talossa on huoneistoja neljässä kerroksessa. Pienimmät asunnot ovat 1.kerroksessa, kooltaan 31,0m2-55,0m2, suuremmat kerroksissa 2-4 kooltaan 60,0m2-93,0m2.

Huoneistojen pohjaratkaisut ovat erittäin toimivia ja ne on suunniteltu monenlaisen asujan tarpeisiin. Sisustuksen vakiomallit on mietitty näyttäväksi ja laadukkaaksi kokonaisuudeksi.

Tontti on oma ja taloyhtiö lämpiää ekologisesti maalämmöllä. Varusteena huoneistoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana laminaatti. Jokaiseen asuntoon kuuluu lämmin 2,5m2 häkkivarasto, joka sijaitsee talon ensimmäisessä kerroksessa. Taloyhtiöön tulee jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Ostaessasi asunnon riittävän ajoissa, on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Katso lisää >

Kysy lisätietoa ja tilaa esite!

Rakennuspalvelu Kokko Oy,

Antti Kokko, 044 068 5667 antti@rakennuspalvelukokko.fi
Juho Kokko, 050 5367 324 juho@rakennuspalvelukokko.fi