Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLIS-, PARI- JA RIVITALOJA 10 KPL OULUNSALOON

155 500€ - 250 250€

ENNAKKOMARKKINOINNISSA uusi, upea, arkkitehtuurillinen taloyhtiö Oulunsalon Karhuojalle. Tästä pihapiiristä löytyy jokaisen tarpeeseen asumus, sillä tontille rakennetaan niin erillistaloja, paritaloja kuin pieni rivitalokin.

Arkkitehti Juha Paanasen (Arkkijussi) suunnittelema 10 asunnon yhtiö on huolella suunniteltu. Asuntoja tulee useita eri kokoja: pienimmät löytyvät kolmen huoneiston rivitalosta, jossa on yksi 56,5m2- ja kaksi 64,5m2 kokoista asuntoa. Paritaloja tulee kaksi ja niiden asunnot ovat kooltaan 68m2. Erillistalot ovat suurimpia ja niitä tulee kaikkiaan kolme, kooltaan 91,0m2. Yhtiön kaikki asunnot ovat yksitasoisia.

Lämmönlähteenä on energiatehokas Niben poistoilmalämpöpumppu sekä vesikiertoinen lattialämmitys. Kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana laminaatti. Näihin erillistaloihin on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija.

Jokaiselle asunnolle tulee autopaikka, joko katos- tai avopaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin varasto. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Pihat rajataan aidoilla ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Kysy lisää ja tilaa esite:

Antti Kokko, 044 068 5667
antti@rakennuspalvelukokko.fi

Katso lisää >