Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISPIENTALOT 83,5m2-112m2

Erillistaloja Haukiputaalle osoitteeseen Mantelipilvi 5. Enää yksi asunto vapaana!

Arkkitehtitoimisto Arkkijussin suunnittelema 8 erillispientalon taloyhtiö nousee huippupaikalle Haukiputaalle, Länsituulen koulun ja keskustan palveluiden läheisyyteen.
Yhtiössä on viiden kokoisia asuntoja: 83,5m2 - 112m2.

Taloissa on yhtenäinen tilava tupa-keittiö, jossa isot ikkunat länteen ja korotettu sisäkatto. Jokaisella asunnolla oma aidattu piha-alue ja katettu terassi lännen suuntaan.

Pihat rajataan aidoilla ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia.

Jokaisen asunnon yhteydessä on kahdelle autolle autokatospaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin varasto. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Huoneistojen suunnittelusta on vastannut kokenut Arkkitehtitoimisto Arkkijussi. Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä ja materiaalit ovat laadukkaita. Asunnoissa on tehdasvalmisteiset Puustelli - kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti, joihin ostajakin voi ajoissa vaikuttaa. Lattia- ja muihin sisustusvalintoihin saat myös ammattilaisen vinkit.

Huomaathan, että mikäli teet riittävän ajoissa kaupat, sitä enemmän ehdit vaikuttaa sisustus yms. ratkaisuihin. Valintoihin saat ammattilaisten avun,

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Katso lisää >

 

 

 

Hinnasto ja myyntitilanne:

A1 JA A2: 100,0m2: MYYTY
A3: 112,0m2: MYYTY
B4: 97,5m2: MYYTY
B5: 83,5m2: MYYTY
B6 JA B7 MYYTY
B8: MYYTY