Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISPIENTALOT 74,5m2-105m2

252 000€

MUUTTOVALMIS KOTI!

Rauhalliselle, maalaismiljöön läheisyyteen, Oulunsalon kylänpuolelle on valmistunut upea 13 erillispientalon asunto-osakeyhtiö. Tämä 105m2 kokoinen talo on ainut vapaana oleva. Muut on myyty.

Taloyhtiö on täysin valmis: piha-alueet on rajattu pensasaidoin ja jokaisella asunnolla on oma oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen ja avautuu Länteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia ja niissä on lasitusmahdollisuus.

Taloyhtiö on rakennettu kahdelle vierekkäiselle tontille, joten koko yhtiössä on kaksi erillistä katostilaa, joissa on jätteiden lajittelupiste, ulkoiluvälinevarasto sekä tekninen tila. Pihalla on yksi yhteinen leikkitila.

AUTOKATOSPAIKKA JA VARASTO SISÄÄNKÄYNNIN YHTEYDESSÄ SISÄLTYY HINTAAN!

Jokaisen asunnon yhteydessä on autokatospaikka sekä edessä tilaa yhdelle autolle. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin iso varasto.

LAADUKASTA SUUNNITTELUA!

Asuntojen suunnittelusta on vastannut kokenut Arkkitehtitoimisto Arkadi. Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä, materiaalit ovat laadukkaita ja tilaratkaisut käytännöllisiä. Oleskelutilat ovat tilavia ja valoisia. Olohuone, keittiö ja ruokailutilat muodostavatkin yhtenäisen ja avaran tilan, jossa mahtuu isompikin porukka viettämään aikaa. Sauna ja peseytymistilat ovat hyvänkokoisia.
Jokaisessa huoneistossa on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu.
Asunnoissa on tyylikkäät ja hyvällä maulla valitut tehdasvalmisteiset Puustelli - kalusteet erillisen kalustesuunnitelman mukaisesti.

Asunnossa B8 on alakerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa on Puustellin kiintokalusteet kalustesuunnitelman mukaisesti. Kodinhoitohuone on pesuhuoneen yhteydessä ja siinä on paikat pyykinpesuun ja siivouskomerolle. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta sekä aulatila. Yläkerrassa sisäkatto myötäilee ulkokattoa, huonekorkeus korkeimmillaan 2,90m.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Kiinnostuitko? Kysy lisää:

Antti Kokko, 044 068 5667 / 020 730 5727
antti@rakennuspalvelukokko.fi

Jos et tavoita myyjää, laita tekstiviestillä soittopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.

Katso lisää >