Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISPIENTALOT 87,0m2 ja 104,5m2

238 000€ - 287 500€

RAKENTAMINEN ON JO TÄYDESSÄ VAUHDISSA.

Arkkitehtitoimisto Arkadin suunnittelema 8 erillispientalon taloyhtiö nousee huippupaikalle Haukiputaalle, Länsituulen koulun ja keskustan palveluiden läheisyyteen.
Yhtiössä on kahden kokoisia yksitasoisia asuntoja: 87m2 ja 104,5m2.

Asunnot A ja B ovat kooltaan 87m2 (molemmat MYYTY), asunnot C-H ovat kooltaan 104,5m2. Asunnoissa neliöt on käytetty tehokkaasti ja järkevästi. Olohuone - keittiötila on kompakti ja valoisa. Eteisessä ja kodinhoitohuoneessa on reilusti kiintokaapistoa. Pesuhuone on hyvänkokoinen ja se sisältää suihkun lisäksi wc-pöntön ja altaan.

Asunnot lämpiävät kaukolämmöllä ja ne on sijoitettu Oulun kaupungin edulliselle vuokratontille. Varusteena asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana laminaatti. Jokaiseen asuntoon on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija.

Asuntojen C-H yhteydessä on tupla-autokatospaikka. Jokaiseen asuntoon kuuluu myös puolilämmin varasto. Taloyhtiöön tulee lisäksi yhteinen jätekatos ja varasto sekä leikkipuisto.

Pihat rajataan aidoilla ja jokaisella asunnolla on oma rauhallinen oleskelupiha, joka sijoittuu katetun terassin yhteyteen. Terassit ovat reilun kokoisia ja toimivia.

Huomioithan, että kohteen perspektiivikuvat havainnollistavat kohteen ulkonäköä. Ne eivät ole suunnitelma-asiakirjoja ja saattavat yksityiskohdiltaan hiukan poiketa lopullisesta rakennuksesta.

Tässä kohteessa turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-Rahoitus!

Katso lisää >

 

Heräsikö kiinnostus?

Lisätiedot ja esittelyvaraukset:

Pekka Kokko, 044 5621 337, pekka(at)rakennuspalvelukokko.fi

Antti Kokko, 044 068 5667, antti(at)rakennuspalvelukokko.fi