Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ERILLISPIENTALOT 104,5m2 ja 113,0m2

Yhtiö on loppuunmyyty!

Laadukasta ja modernia tuotantoa suositulle Ritaharjun asuinalueelle. Metsään rajoittuvalle tontille nousee yhdeksän arkkitehtuurillista erillistaloa. Taloista kuusi on 1-tasoisia ja kolme on 2-tasoisia. Tässä taloyhtiössä asut suuren tontin ansiosta omakotiasujan tavoin, sillä jokaisella asunnolla on oma pensasaidoin rajattu pihapiiri ja suurin tontti on kooltaan jopa 600m2. Tontilta lähtee polku, josta avautuu aidan takaa huikea metsä lenkkeilylle, maastopyöräilylle ym. luonnossa liikkumiselle. Jokaisessa talossa on puolilämmin 9,0m2 varasto, joka sijaitsee autokatoksen yhteydessä.
Kohteen suunnittelusta on vastannut kokenut Arkkitehtitoimisto Arkadi.

Asunnot A, B, C, D, H ja I ovat yksitasoisia, kooltaan 104,5 m2, asunnot E, F ja G ovat kaksitasoisia ja kooltaan 113,0m2. Pohjaratkaisut ovat huolella mietittyjä, materiaalit ovat laadukkaita ja tilaratkaisut käytännöllisiä, tilavia ja valoisia. Olohuone ja keittiö muodostavat yhtenäisen ja avaran tilan, jossa mahtuu isompikin porukka viettämään aikaa.
Yksitasoissa olohuoneen katto on upea vinokatto ja sama linja jatkuu olohuoneesta menevässä päämakuuhuoneessa. Ikkunoiden ja ovien sisäpinnat ovat tyylikkäästi puunvärisiä ja lattia parkettia. Makuuhuoneita on 3-4, sillä tarjoamme yksitasoisiin kaksi eri vaihtoehtoa: ostaja voi valita, tehdäänkö kolmen vai neljän makuuhuoneen talo.
Kaksitasoissa olohuone ja ruokailutila ovat näyttävästi korotettua tilaa. Olohuoneesta avautuu upeat pariovet terassille. Makuuhuoneita on kaikkiaan neljä: yksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Jokaisessa makuuhuoneessa on kiintokalusteet. Yläkerrassa on lisäksi aula sekä erillinen wc suihkulla. Ikkunoiden ja ovien sisäpinnat ovat tyylikkäästi puunvärisiä ja lattia parkettia. Yläkerran aulassa on pinnakaiteet.

Asunnot lämpiävät kaukolämmöllä ja ne on sijoitettu Oulun kaupungin edulliselle vuokratontille. Varusteena asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, kalusteina laadukkaat Puustelli-kalusteet sekä lattiana parketti. Jokaiseen asuntoon on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija.

Huomioithan, että kohteen perspektiivikuvien tarkoitus on havainnollistaa kohteen ulkonäköä ja ne saattavat yksityiskohdiltaan hiukan poiketa lopullisesta rakennuksesta.

Tässä kohteessa on turvallinen ostajan etuja suojaava Rs-rahoitus!

Kohteen arvioitu valmistumisaika on 2-3/2023.

Lisätietoja saat soittamalla Pekalle 044 5621 337 tai Juholle 050 5367 324 tai laittamalla viestiä pekka@rakennuspalvelukokko.fi, juho@rakennuspalvelukokko.fi

Katso lisää >