Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

MAIKKULAN YRITYSPUISTO D, TILAT 100-1000m2

Etsimme Maikkulan Yrityspuistoon kiinteistökehitykumppania.
Nyt olisi loistava tilaisuus vaikuttaa, millaisille tiloille on tarve, me toteutamme kaiken ja vuokraamme tilat. Nämä tilat sopivat mainiosti yritystoimintaan, jossa käyttäjä tarvitsee niin halli-, toimisto- kuin varastotiloja.
Yhdelle suurelle tontille on rakennettu jo kolme kiinteistöä, joissa toimii useita eri toimialan yrityksiä. Tämä rakennettava kiinteistö on neljäs ja tämän piha-alueen viimeisin. Jo nyt piha-alueet on asfaltoitu ja vartioitu, jätteiden keräys on nykyaikainen, pyörille löytyy hyvät säilytyspaikat yms...
Tässä kiinteistössä on mahdollisuuksia monenlaiseen toimintaan. Kiinteistö voidaan vuokrata yhdelle toimijalle tai jakaa useamman toimijan kesken.

Kulkuyhteydet ovat mitä parhaimmat niin keskustaan kuin moottoritiellekin. Kainuuntien ramppi menee vierestä ja paikallisbussin pysäkki on 100 metrin päässä.

Vuokraus: Halli/varastotilat 10€/m2
Toimistot: 12€/m2

Katso lisää videoltamme
https://www.youtube.com/watch?v=CKPWjKxiCTs

Katso lisää >

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä! Rakentaminen voidaan aloittaa nopeastikin ja valmista on sopimuksen tekohetkestä 10 kuukauden kuluttua. 

Juho Kokko, 050 536 7324 / juho@rakennuspalvelukokko.fi

Antti Kokko, 044 068 5667 / antti@rakennuspalvelukokko.fi

Aarno Annola, 040 176 9909 / aarno.annola@asumaan.com