Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

ZOPPI PARK - TOIMITILAA, MYYMÄLÄTILAA

VUOKRATAAN tai MYYDÄÄN uusia tiloja näkyvällä sijainnilla, modernissa kiinteistössä Zoppi Parkissa. Muuttovalmista vuoden 2022 lopussa.

Nyt varattavissa upeita tiloja arkkitehti Arkadin suunnittelemassa kiinteistössä Kempeleen Zatelliitissa, Zoppi Parkissa Kiertoradalla. Tiloissa on monenlaisia mahdollisuuksia ja kokonaisuus voidaan räätälöidä 179m2 -900m2 välille. Toimistotiloille, neuvotteluhuoneelle ja varastoinnille on loistavat tilat tilojen yläkerrassa.

Rakennettava kiinteistö tulee olemaan nykyaikaisesti varusteltu ja ulkomuodoltaan tyylikäs.

Sijainti on loistava valtaväylän varrella, josta kulkee noin 25 000 autoa vuorokaudessa.

Kiinteistön suunniteltu valmistumisajankohta on vuoden 2022 lopulla. Tämä tarkentuu, kun noin puolet tiloista on varattu. Mitä nopeammin varaat tilat, sitä enemmän ehdit antaa räätälöityjä toiveita ja vaikuttaa siihen, missä kohtaa kiinteistöä haluat toimintaasi harjoittaa.

Lounasravintola, autopesula, autofixari, elektroniikkamyymälä, parturikampaaja; haaveiletko uusista tiloista? Kannattaa tutustua!

Asiakasvirta on taattu, sillä lähimmät tontit on varattu suurille kauppaketjuille: https://www.kempele.fi/ajankohtaista/ajankohtaista/kunta-varaa-zatelliitin-kauppatontteja-arinalle-karkkaiselle-ja-laptille.html

Katso lisää >

Tartu tilaisuuteen ja ota yhteyttä!

Tilat joko myydään tai vaihtoehtoisesti vuokrataan pitkäaikaiseen käyttöön.

Pekka Kokko, 044 5621 337
pekka(at)rakennuspalvelukokko.fi

Juho Kokko, 050 5367 324
juho(at)rakennuspalvelukokko.fi