ole hyvä ja odota hetki, sivu latautuu

Blogi

ETSIMME TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ

Julkaisuajankohta: 4.11.2020

Toimintamme kasvaessa haemme nyt joukkoomme TEKNISTÄ PIIRTÄJÄÄ.

Hallitset Vertex-ohjelman käytön ja sen avulla osaat hyödyntää ja tuottaa suunnitteludokumentteja, kuten rakennus- ja liiketilapiirustuksia. Osaat luoda 3D-tietomalleja rakennuksista, rakennusprosessin eri vaiheista ja rakennusosien ominaisuuksista sekä visualisoida sitä, miltä eri rakennusosat näyttävät tai miltä valmis rakennus näyttää valoineen ja varjoineen, materiaaleineen ja piha-alueineen. Osaat 3D-tulostaa mallinnettuja objekteja sekä laatia esitteitä, ohje- ja huoltokirjoja ja tehdä erilaisia avustavia työtehtäviä esimerkiksi markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa. Kaavamääräysten lukeminen kuuluu myös työtehtäviisi.

Haluaisimme löytää nuorekkaan tekijän, jolla on reipas ote työhön. Olet ulospäinsuuntaunut ja iloinen ja nautit asiakaspalvelutilanteista. Toimistollamme työskentelee tällä hetkellä kahdeksan muuta tekijää, joten toivomme, että sopeudut mukavaan tiimiimme.

Mikäli tunnistat itsesti kuvauksesta, ota rohkeasti yhteyttä Pekkaan. Olemme valmiita palkkaamaan uuden työkaverin nopeastikin.

Lisätiedot ja hakemukset:
Pekka Kokko
044 5621 337

Rakennuspalvelu kokko facebook Rakennuspalvelu kokko instagram Rakennuspalvelu kokko youtube