ole hyvä ja odota hetki, sivu latautuu

Ketkä ovat palveluksessanne

Rakennuspalvelu Kokon tarina alkoi vuonna 2009. Meillä työskentelee 25 rakennusalan ammattilaista. 

Rakennuspalvelu Kokko Oy on pienrakentamisen luotettava ammattilainen. Tarjoamme käyttöönne vankan kokemuksemme omakotitalojen ja muiden uudiskohteiden rakentamisesta nykyaikaisin rakentamismenetelmin.

Toimintamme avainsana on läpinäkyvyys. Meidän kanssamme vältät riskit ja tiedät tarkasti mitä ostat. Kaikki tärkeimmät kokonaisuudet kerromme euromääräisinä. Esimerkiksi kaluste-, sähkö-, LVI- ja neliöhinnoittelut ovat myös hyvityshintoja. Saat rakennusliikkeen ostoehdot suoraan hyödyksesi.

Emme rahasta muutostöillä, vaan laskemme muutoshinnat yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme lisätyöt tuntiveloituksella. Kun tilaat meiltä, tiedät tarkalleen mitä saat etkä maksa tyhjästä. Mottonamme on, että tarkka toimitussisältö on onnistuneen rakennusprojektin perusta.

Palvelemme asiakkaitamme Oulussa ja sen lähialueilla. Jos talon, ulkorakennuksen tai vaikka autotallin rakentaminen on perheellenne ajankohtaista, ota reilusti yhteyttä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden ammattitaidolla ja toimitussisällöltään taatusti kilpailukykyiseen hintaan. 

Tehtäväni on huolehtia Rakennuspalvelu Kokon myynnistä ja johtaa orkesteria niin, että jokaisen asiakkaan kohdalla lunastamme ja jopa ylitämme odotukset.

Tärkeä arvomme onkin, että emme tingi työnjäljestä missään olosuhteissa. Toisekseen läpinäkyvyys on kaiken a ja o, että asiakkaat voivat luottaa meihin 100%:sesti.

Älä epäröi kääntyä puoleeni, jos uudisrakentaminen on ajankohtaista.

Palveluksessanne 
Pekka Kokko, toimitusjohtaja & myynti 
puh. 040 671 4710
pekka@rakennuspalvelukokko.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

SV_Rakennuspalvelu_Kokko_Oy_FI_282436_smAAA luottoluokitus