Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

OSTAMME TONTTEJA

Ostamme rakentamiseen soveltuvia tontteja Oulun seudulta ja lähialueen kaupungeista. Opastamme sinua tontin myymiseen liittyvissä seikoissa yksityiskohtaisesti, minkä takia tontin myyminen meille on vaivatonta.

ETSIMME JATKUVASTI TONTTEJA

Etsimme koko ajan tontteja omakotitaloille, rivitaloille ja erillistaloille sekä yritystontteja liiketiloille, halleille ja varastoille. Tarjoa rohkeasti tonttiasi myyntiin tai vuokralle, paperityöt hoituvat helposti ja nopeasti.

Miksi MYISIT
TONTTISI MEILLE?

Riskitön myynti

Voimme suunnitella maksutta tontillesi rakennuksen ja ennakkomarkkinoida sitä. Rakennus-tontti -kokonaisuuden mentyä kaupaksi saat tontistasi rahat.

Helpot kaupat

Kaupat hoituvat rutiinilla, vaivattomasti ja nopeasti. Toimimme aktiivisesti ostoprosessissa ja neuvomme kauppaan kuuluvien asiakirjojen täyttämisessä.

Oikea hinta

Tunnemme rakennusalan ammattilaisena tonttien hintatason, ja saat tontistasi reilun hinnan. Säästät välityspalkkion maksamisen.

ILMOITA VAPAASTA TONTISTA

    Henkilötiedot