ole hyvä ja odota hetki, sivu latautuu

Blogi

Vuokrahuoneisto, Oulu, Haukipudas

Julkaisuajankohta: 16.8.2018
Vuokrahuoneisto, Oulu, Haukipudas

Vuokrahuoneisto, Oulu, Haukipudas

3h+kk+s+ak , rivitalo, 900 €/kk, 73 m²
vuokrahuoneisto, Oulu, Haukipudas, Merituuli 5 C

Asunto Oy Oulun Merituuli 5 on sinun valintasi, kun arvostat asumista rauhallisessa ympäristössä, mutta kivenheiton päässä kaikista keskeisistä palveluista: koulut päiväkodista lukioon löytyvät tien toiselta puolelta. Haukiputaan keskustan palvelutkin ovat vain reilun kilometrin päässä.

Meri ja jokirannat melkein näkyvät ikkunasta. Ulkoilumahdollisuudet ovat runsaat.

Merituuli 5:n asuntojen suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota laadukkaisiin materiaalivalintoihin ja mahdollisimman esteettömään kulkemiseen. Siksipä kohde sopii erittäin hyvin myös sellaisille, joille liikkuminen voi tuottaa tavallista enemmän työtä.

Asunto Oy Oulun Merituuli 5 sijaitsee mainiolla paikalla Haukiputaalla. Sieltä on erittäin hyvät kulku yhteydet niin Oulun suuntaan kuin merelle, joelle ja Haukiputaan keskustaan ja sen palveluihin. Kuitenkin uusi asuinalue on rauhallista, omakotivaltaisesti ja väljästi rakennettua.

Haukiputaan keskustan tuntumasta löytyvät kirjasto, uimahalli, useita ruokakauppoja sekä runsaasti muita erikoisliikkeitä. Keskustassa on myös vireää toimintaa, erilaisia tapahtumia järjestetään vuoden mittaan useita. Merituuli 5:stä keskustaan on vain lyhyt kävelymatka ja

Haukiputaan pienessä ja tiiviissä keskustassa kaikki löytyy läheltä. Annalankankaan ulkoilu maastot, Virpiniemi golfkeskuksineen ja Isoniemen hyvät marjastusmaatkin ovat lähes vieressä.

VUOKRAOVI.COM