Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

YRITYS

Vankan rakennusosaamisen pohjalle oli hyvä perustaa yritys. Rakennuspalvelu Kokko Oy perustettiin vuonna 2009, kun Pekka Kokko ryhtyi veljensä ja kahden serkkunsa kanssa yrittäjäksi.

Nykyisin työllistämme yli 30 rakentamisen ammattilaista. Päätoimipaikkamme on Oulussa. Lisäksi olemme rakentaneet kohteita mm. Rovaniemelle, Raaheen ja Jyväskylään. Rakennamme omakotitaloja, erillistaloja, rivitaloja, liikekiinteistöjä, halleja ja varastoja – yksityisille, yrityksille ja sijoittajien tarpeisiin.

Maalaisjärkeä
ja kokemusta

Olemme hankkineet koulutusta työmme ohessa, mutta johtoportaan tekijätausta on yrityksemme suuri vahvuus. Suunnitelmat tehdään käytännöllisyys ja kustannustehokkuus mielessä ja maalaisjärki edellä. Myös asiakaspalvelumme kumpuaa kokemuksesta. Olemme huomanneet, että tarjousten sisältö täytyy avata ymmärrettävästi asiakkaille, jotta he tietävät aidosti, mitä saavat. Tämä lisää myös asiakastyytyväisyyttä.

Kasvamme tuotantomme
mukana

Käytämme rakennustöissä omia palkattuja ammattilaisiamme. Kokenut työnjohtomme pystyy varmistamaan rakentamisen laadun kaikissa vaiheissa. Toimintamme pysyy siis laadukkaana ensimmäisestä palaverista aina avainten luovutukseen saakka. Olemme kasvaneet tuotantomme mukana ja pystymme tarttumaan suurempiinkin hankkeisiin, kuten aluerakentamiseen.

Toimintamme arvot

Luotettavuus, rehellisyys ja laatu. Kaikki toimintamme kestää ulkopuolisen tarkastelun ja omille jäljille voidaan aina palata.

Visio
Laadukkaasti ja rehellisesti toimiva rakennusliike, joka kestää ulkopuolisen tarkkailun. Aina voidaan palata omille jäljille.
Missio
Haluamme kehittää rakennusalan käytäntöjä ja rakentamisen laatua omalla toiminnallamme.

Mihin me Rakennuspalvelu
Kokolla uskomme

Rehellisyys
Lupaamme selkeästi ja teemme hyvin sen mitä lupaamme. Toimintamme on alusta loppuun asti läpinäkyvää.
Työn laatu
Aina voidaan palata omille jäljille. Työmme laatu on aina priimaa. Huolehdimme kuivaketjusta ja muista rakentamisen säädöksistä.
Maalaisjärki
Tekijätaustaisina osaamme käyttää maalaisjärkeä suunnittelussa, toteutuksessa ja kustannusten hallinnassa.
Ahkeruus
Kasvamme ja kehitymme yrityksenä tuotantomme mukana. Emme hae pikavoittoja, vaan vakaata kehitystä.

VAPAAT TYÖPAIKAT

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemuksesi.

Lue lisää ›

AJANKOHTAISTA

”Tottakai mää valitsin semmosen firman, johon mää uskoin”

BUDJETTIRAKENTAMINEN Asiakaskokemus omakotitalo Heikkilä...

TALOESITTELY TIISTAINA 14.11.2023

Järjestämme yhteistyökumppaneidemme kanssa taloesittelyn tiistaina 14.11.2023 klo 17.30-19.00 Oulun Korvenkylässä. Esittelyssä asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu omakotitalo. Osoite: Sammiotie 7, Oulu Tervetuloa! Esittelyssä mukana:   Rakennuspalvelu Kokko Oy Stark Suomi Oy Puustelli Oulu Parkettiliike Säkkinen Pohjolan Putkisto Oy Värisilmä Oulu...

Rakentaminen kannattaa aina – epävarmoinakin aikoina

Omasta kodista turvaa haastavienkin aikojen keskellä – Talomyyjän ja hankesuunnittelijan vinkkejä kodin rakentamiseen nykyaikana Maailma ympärillämme on muuttunut pandemian ja sodan tuomien epävarmuuksien myötä. On selvää, että ihmisten toiminta ja ajatukset muuttuvat, kun turvallisuuden tunne horjuu. Tämä on väistämättä vaikuttanut myös asuntokauppaan ja rakentamiseen. Yhtenä esimerkkinä tästä on rakennuskustannusten nousu, mikä näkyy joko suoraan rakentajan...