Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

YHTIÖ-
MUOTOISET KODIT

Uusi, yhtiömuotoinen koti on helppo hankkia ja huoleton asua. Rakennamme nykyaikaisia ja tyylikkäitä rivitaloyhtiöitä, erillistaloja sekä paritaloja.

Nykypäivän
vaatimuksiin
rakennettu
yhtiömuotoinen koti
on varma sijoitus.

Täyden palvelun paketti

Rakennuspalvelu Kokon rakentamat asuinpientalot ovat täysin valmiita kokonaisuuksia. Suunnittelemme talot yhteistyössä arkkitehtitoimiston kanssa ja kiinnitämme huomiota laatuun suunnittelusta alkaen.

Laadukkaat materiaalit ja nykyaikaiset työmenetelmät

Hyödynnämme toiminnassamme alan viimeisimpiä työmenetelmiä ja käytämme rakentamissamme kohteissa laadukkaita materiaaleja.

Tukea saatavilla koko projektin ajan

Rakennuspalvelu Kokon ammattilaiset ovat asiakkaan mukana koko rakentamisen ajan aina avainten luovutukseen saakka.

Sisustussuunnittelulla loppusilaus

Sisustuksen vakiomallit on mietitty näyttäväksi ja laadukkaaksi kokonaisuudeksi, mutta omilla valinnoilla on mahdollista muuttaa kotia yksilölliseksi. Ostaja voi vaikuttaa sisäpuolen pintamateriaaleihin, jos hän on varannut kohteen riittävän ajoissa.

ERILLISTALOT

Erillistalossa saat omakotitalon ja asunto-osakeyhtiön edut. Erillistalot ovat käytännössä omakotitaloja, niissä on oma rauha ja omat ulkoseinät. Oman tuotantomme pientalot on suunniteltu yhdessä arkkitehtitoimiston kanssa ja ne ovat täysin valmiita kokonaisuuksia.

Tutustu referensseihin › katso myynnissä olevat kohteet

RIVITALOYHTIÖT

Rivitalossa asuminen sopii hyvin, kun haluat asua laadukkaasti ja viettää vapaa-aikaa ilman huolia. Rakentamamme kokonaisuudet ovat arkkitehtuurillisesti tyylikkäitä ja toimivia.

Tutustu referensseihin › katso myynnissä olevat kohteet

Sijoittajalle

Palvelemme myös sijoittajia ja pystymme toteuttamaan kohteet järkevin kustannuksin laadusta tinkimättä. Olemme sijoittajalle vakaa ja luotettava kumppani ja meillä on näyttöjä monenlaisesta rakentamisesta.

Voimme myydä sijoittajille useampia asuntoyhtiömuotoisia rivitaloja kerralla tai liiketiloja, joissa on vuokralaiset valmiina.

Voimme toimia sijoittajalle ja yritykselle rakennuttajakumppanina. Osaamme opastaa sijoittajaa kustannustehokkaaseen toteutustapaan, minkä ansiosta sijoittajat pääsevät suunniteltuun tuottoon. Pidämme luonnollisesti huolen myös siitä, että rakennukset valmistuvat ajallaan.

Kysy lisää ›

NÄIN PROSESSI
ETENEE

Asunto-osakkeen hankinta meiltä on vaivatonta. Koko prosessi asunnon ostamisesta muuttoon saakka on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi. Rakennuspalvelu Kokon ammattilaiset ovat mukana koko rakentamisen ajan avainten luovutukseen saakka. Lue, miten asunto-osakkeen hankkiminen etenee kauppakirjan kirjoittamisesta muuttoon.

1. Asunnon ostaminen

Kauppakirjan allekirjoittaminen

2. Yhteydenotto ja muutostoiveiden kartoitus.

Otamme Rakennuspalvelu Kokolta yhteyttä ja käymme yhdessä läpi seuraavat asiat: – Sisustusvalinnat – Keskustelu muutosmahdollisuuksista ja aikatauluista – Sovitaan tarpeen mukaan tapaaminen

3. Katselmukset työmaalla

- Kutsutaan sähköpostitse - 1. kerta, kun on lattiat valettu ja väliseinät pystyssä - 2. kerta, kun on sisäkatot ja maalaukset valmiina

4. Asunnon valmistuminen

- Asukastarkastukset - Käyttöönotto-opastus - Asunnon luovutus

PEKKA KOKKO
TOIMITUSJOHTAJA
MYYNTI / OMATUOTANTO
Yritys- ja sijoittaja-asiakkaat
ANNA AHOLA
ASIAKASVASTAAVA
LISÄ- JA MUUTOSTYÖT SEKÄ
SISUSTUSVAIHEEN TILAUKSET

KIINNOSTAAKO YHTIÖMUOTOINEN
KOTI?

Pekka Kokko vastaa As Oy -kohteiden myynnistä ja Anna Ahola kohteiden sisustus- ja muutostöistä. Ota yhteyttä ammattilaisiimme ja kysy lisää.