Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

Etusivu   /   Oletko hankkimassa ensiasuntoa?

Oletko hankkimassa ensiasuntoa?

Kysy lisää edustajalta ›

Ensimmäisen asunnon hankinta tai rakennusprojektiin ryhtyminen saattaa jännittää, mutta meidän kanssamme rakentaminen on kaikin puolin turvallista. Budjetti, lupaukset ja aikataulut pitävät. Se on paljon luvattu, mutta pitää kutinsa.

Neuvomme alusta pitäen kaikissa rakentamiseen ja varusteluun liittyvissä asioissa sekä kustannusten hallinnassa. Ensimmäisen asunnon hankinnassa tulee eteen kasoittain asioita, joihin ei ole välttämättä törmännyt aiemmin. Esimerkiksi erilaisten tarjousten vertailu on hankalaa, sillä talotoimittajien toimitussisällöt saattavat vaihdella paljon.
Oman kodin hankkiminen on useimmille elämän suurin taloudellinen panostus. Siksi jo hankintavaiheessa on mietittävä sitä, onko siinä tarkoitus asua pidempään vai hankkiiko asunnon sijoitusmielessä.

Varustelulla voi vaikuttaa budjettiin

Varustelulla ja materiaalivalinnoilla voi vaikuttaa hintaan paljon, normaalikokoisessa omakotitalossa jopa 50 000 euroa. Perustason varustelu on järkevämpi sijoitusmielessä, korkea laatu taas puoltaa paikkaansa, jos tarkoitus on asua itse pitkään. Näillä vaihtoehdoilla voi olla hintaeroa normaalissa omakotitalossa jopa 50 00 euroa.
Myös uusissa asunto-osakkeissamme on mahdollisuuksia vaikuttaa sisustukseen ja sitä kautta hintaan, kun on liikkeellä tarpeeksi ajoissa. Valittavana on erilaisia sisustusvaihtoehtoja.

Omakotitalojen avaimet käteen -toimitusmallin sisältö vaihtelee asiakkaan velvollisuuksien osalta paljon toimijasta riippuen, samoin mahdollisuus muutoksiin. Tarjousten perkaaminen on ensimmäistä kertaa rakentavalle työlästä, mutta kannattaa. Me avaamme aina tarjoustemme sisällön selkeästi, jotta asiakkaalla ja meillä on varmasti sama ymmärrys lopputuloksesta.
Rakentamiseen kuuluu talopaketin lisäksi mm. tontin hankinta, maatyöt, monenlaiset suunnitelmat, liittymien hankkiminen, pihatyöt ja ulkomaalaus sekä rakentamisen aikainen vesi ja sähkö.

Rakentajan ja ensiasunnon ostajan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Se on omakotitaloissa neljä ja asunto-osakkeissa kaksi prosenttia kauppahinnasta.

 

Tutustu Rakennuspalvelu Kokon omakotitalopaketteihin alla olevasta videosta.