Skip to main content
Sanoi kokko, ilman lintu: "Ellös olko milläskänä! Seisotaite selkähäni, nouse kynkkäluun nenille! Mie sinun merestä kannan, minne mielesi tekevi. ” - Kalevala
PYYDÄ TARJOUS

TARJOA TONTTIA

Tarjoa meille tonttia! Kehitämme kiinteistöjä ja etsimme rakentamiskelpoisia tontteja Oulusta ja lähiseuduilta. Hoidamme puolestasi kaiken suunnittelusta rakentamiseen ja markkinoinnista myyntiin. Kanssamme tontin myyminen on helppoa, sillä opastamme sinua tonttikauppojen kaikissa vaiheissa.

HAKU AINA PÄÄLLÄ

Etsimme koko ajan uusia tontteja omakotitaloille, rivitaloille ja erillistaloille. Kiikareissamme ovat myös yritystontit liiketiloille, halleille ja varastoille. Tarjoa rohkeasti tonttiasi meille myyntiin tai vuokralle!

Miksi MYISIT
TONTTISI?

Hankesuunnittelu

Suunnittelemme maksutta tontillesi rakennuksen ja hoidamme kaiken luonnoksista lupakuviin ja rakennusluvista ennakkomarkkinointiin. Sinun ei tarvitse kuin odotella tilillesi kilahtelevia euroja!

Helpot kaupat

Kanssamme tonttikaupat hoituvat vauhdilla ja vaivatta. Teemme kaiken puolestasi ja neuvomme kauppaan kuuluvien asiakirjojen täyttämisessä.

Oikea hinta

Rakentamisen ammattilaisina tunnemme tonttien hintatason. Se takaa, että saat tontistasi markkina-arvoisen hinnan. Kun kaupoissa ei ole mukana välittäjä, et joudu myöskään pulittamaan välityspalkkioita.

Kokemus ja tyytyväisyys

Olemme tehneet lukuisia onnistuneita hankkeita ja tyytyväisiä asiakkaita. Asiakkaidemme mukaan edullisessa ja toimivassa konseptissamme molemmat osapuolet voittavat.

ANTTI-TAPANI KOKKO

MYYNTI / TARJOUSLASKENTA
Kuluttaja-asiakkaat
Yksityistonttien hankesuunnittelu

puh. 044 068 5667
antti@rakennuspalvelukokko.fi

TARJOA VAPAATA TONTTIA

SOITA ANTTI KOKOLLE 044 068 5667